Ervaringen

Sander:
“Ik moet zeggen dat het al mijn verwachtingen overtroffen heeft en achteraf gezien is het wellicht mijn beste beslissing geweest van de afgelopen jaren. 

Na een scheiding had ik wat nieuwe richting en relativering nodig. En alhoewel het natuurlijk altijd persoonlijk is of een coach en/of techniek bij je past, kan ik zeggen dat Eric een belangrijke factor is geweest in het feit dat mijn leven nu weer bruist van leven en nieuwe inzichten…

Dominique:
“Het doet me ontzettend goed, geeft een warm, gezond, verbonden, ‘gedisciplineerd’ gevoel;  ik ervaar Eric als een zeer goed luisteraar op een heel lieve, betrokken én vakkundige manier.”

Lisalotte:
“Toegankelijk, speels en transformerend. Zo zou ik Eric en zijn lessen en persoonlijke begeleiding beschrijven. Via muziek, visualisatie, beweging en stilte, ontmoet je jezelf. Ga zeker een keer langs, als je durft 😉 “

Tanja:
“Thank you so much Eric, for the great journey thoughout the Meditation. Never had that before in my 10 years of practicing.”

Deirdre:
“Er is een volledig vrije dimensie in jou …
De dimensie die niet echt in woorden is uit te drukken, maar waar alles eeuwig samengevallen is en waar je weet dat je compleet bent, nooit verdeeld geweest. 
Je herinnert je evenwicht, kalmte, de lichte bron die jij bent.

Een herbeleving van deze staat maakt je in het dagelijks leven bewust van een kracht die ik weleens vergelijk met die van de machtige stille ruimte van een kilometers diepe oceaan, die haar soms wilde golven moeiteloos draagt en ze slechts ervaart daar waar ze zijn; 
alleen aan haar uiterste boven zijde …”

Diana:
“Ik volg met veel plezier op de dinsdagavonden de trainingen bij Eric. Hij geeft de trainingen vanuit zijn passie en deelt zijn ervaring en inzichten met veel enthousiasme. Gedachten niet als waar aan zien was voor mij een eyeopener die mij heel veel heeft gebracht!

………… Echt een kado voor jezelf….Bedankt hiervoor Eric!”