Over

Mijn naam is Eric Pol en ben sinds kort woonachtig in Zaandam. Na een carrière in IT- en servicemanagement besloot ik in 2010 dat ik me meer wilde richten op de mens en samenleving. Hierop ben ik me meer spiritueel gaan ontwikkelen en een aantal projecten gestart op het gebied van duurzaamheid. Dit kwam in 2014 heel mooi bij elkaar toen ik gevraagd werd om bij ‘Thich Nhat Hanh’ in Frankrijk workshops te geven op het snijvlak van mindfulness en permacultuur. Inmiddels ben ik enkele jaren actief als mindfulnesstrainer, coach en Zijnsgeoriënteerd begeleider. Ik geniet ervan om mensen individueel of in groepen te begeleiden in hun ontwikkeling. Het is prachtig om te zien dat deze diepe inzichten ervoor zorgen dat ze totaal anders in hun werk en leven gaan staan.

Bij onder andere Tagpoint Training, Stichting Groenkracht en diverse Gemeenten heb ik jarenlang ervaring opgedaan met het ontwikkelen, aansturen en coachen van verschillende soorten teams en medewerkers.

Naast een meer reguliere opleiding in bedrijfskundige informatica heb ik mijn belangrijkste opleiding gehad aan de School voor Zijnsoriëntatie van mijn leraar Hans Knibbe. Ook heb ik een opleiding gevolgd tot Mindfulnesstrainer.

InnerSync is ontstaan vanuit ‘Mindful Seeds’. Deze naam dekte al langere tijd niet meer de lading. Daarnaast bestond de noodzaak om de werkzaamheden op te splitsen. Enerzijds team-, leiderschaps- en personeelsontwikkeling, servicemanagement en diverse trainingen die verder gaan onder de naam InnerSync. Anderzijds heel specifiek de Zijnsgeoriënteerde begeleiding welke nu is ondergebracht in ‘Eric Pol – Praktijk voor Levenskunst‘.